perjantai 19. lokakuuta 2012

Taking the hobbits to Isengard

Torstaina järjestettiin kaveriporukalla Taru sormusten herrasta -leffamaratoni ja tarkoituksena oli siis katsoa kaikki kolme pidennettyä versiota yhden päivän aikana. Ideana oli aloittaa leffojen katsominen jo yhdeksältä aamulla, mutta yleisen säätämisen, ruuanlaiton sekä kauppareissun takia (jonka aikana eksyttiin mun ansiosta :D) aloitus myöhästyi melkein kahdella tunnilla.

Me löydettiin Muumitalo!

Leffojen katselun aikana tuli tehtyä aika paljon kaikkea muutakin kuin leffaan keskittymistä. Välillä yritettiin valokuvata asioita ja yhdessä vaiheessa luimme tekstityksiä ääneen. Jos se on totta, että nauraminen pidentää elinikää niin musta tuntuu, että tuun elää tosi pitkään :D. Loppujen lopuksi emme ehtineet katsoa kuin kaksi leffa, joten päätettiin, että kolmas katsotaan sitten lauantaina meillä.

Gandalfin ilme yhdistettynä tekstityksiin aiheutti totaalisen repeämisen monta kertaa!
Salaman käyttö on selkeästi vaikeaa.
Tää biisi piti tottakai laittaa soimaan

Illalla lähdettiin kotia kohti tai minun tapauksessani Emmin kotia kohti, jonne menin yöksi. Emmillä on kaksi suloista kania Mymmeli ja Lumikki, joita yritin kuvata illalla huonossa valossa. Parempia kuvia sain aamulla, kun käytiin ulkoiluttamassa kaneja pihalla. Saatiin kuvien lisäksi myös muutamia oudoksuvia katseita ohikulkijoilta, kun he huomasivat hihnan päässä pomppivan kanin.


Iltapäivällä tulin sitten kotiin, kävin treeneissä ja loppuillan olen löhönnyt sohvalla. Lauantaina on ohjelmassa squashin pelaamista aamupäivällä, kun on kauden eka liigakierros, jonka jälkeen kokoonnutaan katsomaan kolmas Taru sormusten herrasta -leffa. Saa nähdä onko meno yhtä hurjaa kuin eilen!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. we're taking the hobbits to isengard <3 mää kuntelin sitä kerran koko kymmentuntisen version yhen automatkan aikana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vau toi on kyl aikamoinen suoritus! :D

      Poista