sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Vanhojen tanssit

Torstaina oli perinteisesti abien penkkarit, joten meistä kakkosista tuli nyt virallisesti koulun vanhimmat ja tottakai viisaimmat. Sen kunniaksi päästiin laitattautumaan oikein näteiksi, pukeutumaan juhlavermeisiin ja esittämään pitkään ja hartaasti harjoiteltuja tansseja. Olarissa wanhat tanssitaan perheelle ja sukulaisille torstai-iltana ja koululle vasta perjantaina. Torstain tanssit sujuivat loistavasti lukuunottamatta pieniä teknisiä ongelmia musiikin kanssa, joka vaimeni joksikin aikaan kesken tanssin. :D Plussana oli kuitenkin se, että viimeistään siinä vaiheessa pahimmillakin jännittäjillä taisi nousta pieni hymy huulille.

Torstaiaamuna tulin koululle lyhyelle kemian tunnille, josta siirryttiin abigaalaan. Pakko sanoa, että tämän vuoden abileffa oli ihan sairaan hyvä! :D Kannattaa käydä katsomassa Abirap-video, joka oli osa abileffaa: http://www.youtube.com/watch?v=ZZauVmOnrLk. Abigaalan jälkeen kiirehdin kotiin, josta singahdin suihkun kautta kampaajalle. Sieltä sain kyydin kotiin, jossa alkoi meikkaus- ja mekon pukemisoperaatio. Kaikki onnistui mukavasti ja ehdin hyvin koululle parikuvaan. Koululla sitten chillattiin ja tilattiin pizzaa. :D Tanssit alkoivat seitsemältä. Uskon, että joitakuita saattoi tanssit jännittää, mutta itse en kerta kaikkiaan jaksanut, koska olin jo hirveästi stressannut edellisenä päivänä olluttaa inssiä (sain ajokortin :D). Tanssit sujuivat siis vallan buenosti, vaikka lattiaa hipova mekon helma aiheutti pään vaivaa sekä minulle että parilleni. :D Selviydyttiin kuitenkin kunnialla ja ilta päättyi kahvitilaisuuteen.

Perjantaina tanssit jatkuivat, joka oli aika kamalaa, koska jalat olivat aivan poikki edellisestä illasta. :D Koululle tanssituista esityksistä selviydyttiin kuitenkin myös mainiosti ja omatanssi oli menestys! Kahden tanssiesityksen jälkeen pääsi kotiin hetkeksi lepäämään, kunnes matka jatkui Hanasaareen illalliselle. Pitää myöntää, että ruoka parani loppua kohden. :D Alkusalaatti oli aika mitäänsanomaton, pääruokaa olisi voinut olla enemmän (tai sitten hotkaisin sen vain liian nopeasti...), mutta jälkiruoka oli melkein liiankin herkullista. Ruuan jälkeen kävin kotona vaihtamassa vanhojentanssimekon vihdoin pois ja suunnattiin Helsinkiin jatkoille. Ei jaksettu kuitenkaan olla siellä mun parin kanssa kauhean myöhään ja suunnattiin lopulta Burger Kingin kautta kotiin. Nyt onkin mukava viettää hiihtoloma mökin sohvalla seuraamassa Sotshin olmypialaisia. :D

Mukavaa hiihtolomaa kaikille! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti