sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kävelyretki Nuuksiossa

Terve vaan kaikille piiiiitkästä aikaa! Syvimmät pahoitteluni hiljaiselosta blogin puolella. Elämässäni on nyt syksyllä tapahtunut kaikenlaista, kun siirryin yliopiston ihmeelliseen maailmaan aloitettuani opinnot Helsingin eläinlääketieteellisessä. Kerron opiskelustani joku päivä vähän enemmän, jos saisin vaikka raahattua kameran kouluun. Postausta on tylsä kirjoittaa saatika sitten lukea ilman aiheeseen liittyvää kuvamateraalia.

Tämän postauksen kuvamateriaali on eiliseltä Nuuksion kävelyretkeltä. Käppäiltiin melkein kolme tuntia Siikaniemen metsikössä. Eväänä oli herkullisia itsetehtyjä wrappejä sekä liikaa vettä. Kaikilla oli kivaa, mutta varsinkin Yetillä!


Joku saattaa ihmetellä, että mikä ihmeen hökötys Yetillä on selässään? No, kyseessä on meidän itsetekemä reppu, jonka käyttöä Yeti pääsi ensimmäistä kertaa kokeilemaan maasto-olosuhteissa. Hyvin toimi! Aloitettiin kevyillä painoilla: lastina oli oma vesikippo sekä kuivattuja kanafileitä.


Yeti innostui välillä riehumaan keppien kanssa.


Seurailimme keltaisten merkkien viitoittamaa polkua. Olimme tietenkin unohtaneet kuinka aikaisin nykyään tulee pimeä (kellojen siirto ja kaikki...), niin illan hämärtyessä merkkien bongailu kävi aika haastavaksi. Kun lopulta päästiin autolle, oli jo todella pimeää. Kolme hurraahuutoa kännyköiden taskulampuille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti